Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Rijstpap

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Rijstpap
  • 1,5 l melk
  • 2 zakjes vanille suiker

Bereiding

  • Breng de melk aan de kook met de suiker, voeg er de rijst bij en op een zacht vuur garen.
  • Reken 40 minuten en roer regelmatig om.
  • Voeg suiker bij naar smaak en laat nog even rusten en verdeel dan over de kommetjes.


Tip
Traditioneel wordt rijstpap met bruine suiker opgediend maar suiker met een vleugje kaneel is een lekkere afwisseling.

Producten uit dit recept

Rijstpap
Bereidingstijd: 40'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!