Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Rijst salade met kaas en selder

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 1 blokje groentebouillon
  • 2 takken witte selder
  • 150 g jonge kaas
  • 2 tomaten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamiek azijn
  • 1 eetlepel komijnzaadjes
  • peper
  • 1 kleine eikenblad sla

Bereiding

  • Kook de rijst in de bouillon en giet af. Laat in een ruime schaal afkoelen.
  • Snijd de selder en de kaas in kleine stukjes.
  • Pel en ontpit de tomaten.
  • Maak een saus van de olie, de azijn en de komijn en kruid met peper
  • Was en droog de sla.
  • Schik de sla op de borden of in een ruime schaal .
  • Meng de rijst met de selder , de kaas , de tomaten en het sausje.
  • Schik op de sla .


Tip
Doe een beetje mosterd in de saus als je het graag pittig hebt.

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!