Pilav rijst met kalkoen en erwtjes en abrikozen

Ingrediënten
- 250 g Bosto Snelkookrijst
- 2 uien
- 2 eetlepels olie
- 600 g kalkoennootjes
- peper
- nootmuskaat
- kruidnagel
- 4 eetlepels limoensap
- 4 eetlepels gedroogde abrikozen
- 200 g erwtjes
Bereiding
- Kook de rijst in kokend water zoals aangegeven op de verpakking .
- Pel en snipper de uien en stoof ze in de olie.
- Voeg de kalkoennootjes toe, kruid ze met peper, nootmuskaat en kruidnagel en roerbak tot ze aan alle kanten goud geel zijn.
- Voeg het limoensap toe en dek af en laat met het deksel op de pan gedurende 5 minuten verder garen.
- Voeg de grof gehakte abrikozen bij de rijst toe net voor je hem afgiet. Laat terug aan de kook komen en giet af.
- Meng met de erwtjes en voeg in de pan van het vlees toe. Roer goed om en laat alles nog enkele minuten verder warmen.
- Dien goed heet op .
Tip
Currypoeder of- pasta is een goede vervanger voor de kruiden .