Skip to content
Filter icon Filter

Nasigoreng met ei en garnalen

Ingrediënten

  • 140 gr Snelkookrijst
  • 150 g roze garnalen
  • 1 ui
  • 150 g paddenstoelen
  • 4 eetlepels erwtjes
  • 2 eetlepels nasi goreng kruiden
  • 2 eetlepels olie
  • 4 eieren

Bereiding

  • Kook de rijst en giet af.
  • Kook ondertussen de garnalen in een bodempje water en pel ze.
  • Pel en snipper ondertussen de ui en stoof ze in de olie aan met de kruiden en de in schijfjes gesneden paddenstoelen.
  • Klop de eitjes los , kruid met peper en bak 2 à 3 dunne omeletten in een antiaanbak pan . Snijd ze in reepjes .
  • Roer de rijst bij de paddenstoelen en voeg de garnalen en de erwtjes toe.
  • Werk af met de reepjes omelet .


Tip
Je kan ook gegaarde garnalen gebruiken . Laat ze dan enkel mee opwarmen.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.