Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Nasigoreng met ei en garnalen

Ingrediënten

  • 140 gr Snelkookrijst
  • 150 g roze garnalen
  • 1 ui
  • 150 g paddenstoelen
  • 4 eetlepels erwtjes
  • 2 eetlepels nasi goreng kruiden
  • 2 eetlepels olie
  • 4 eieren

Bereiding

  • Kook de rijst en giet af.
  • Kook ondertussen de garnalen in een bodempje water en pel ze.
  • Pel en snipper ondertussen de ui en stoof ze in de olie aan met de kruiden en de in schijfjes gesneden paddenstoelen.
  • Klop de eitjes los , kruid met peper en bak 2 à 3 dunne omeletten in een antiaanbak pan . Snijd ze in reepjes .
  • Roer de rijst bij de paddenstoelen en voeg de garnalen en de erwtjes toe.
  • Werk af met de reepjes omelet .


Tip
Je kan ook gegaarde garnalen gebruiken . Laat ze dan enkel mee opwarmen.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!