Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Nasi vegetarisch

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Original
  • 1 ui
  • 3 eetlepels olie
  • 4 eetlepels nasi kruiden
  • 1 eetlepel zachte curry poeder
  • 4 eetlepels gepelde ongezouten pinda’s
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • verse koriander

Bereiding

  • Kook de rijst en giet af
  • Pel ondertussen de ui en snipper fijn.
  • Stoof de ui in de olie met de kruiden en curry poeder .
  • Hak de pinda’s grof en rooster de kokos licht in een antiaanbak pan .
  • Roer de rijst bij de ui en meng er de pinda’s, de bieslook en de kokos bij.
  • Werk af met de koriander .


Tip
Dit kan je als hoofdgerecht aanvullen met een spiegelei.

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!