Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Nasi vegetarisch

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Original
  • 1 ui
  • 3 eetlepels olie
  • 4 eetlepels nasi kruiden
  • 1 eetlepel zachte curry poeder
  • 4 eetlepels gepelde ongezouten pinda’s
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • verse koriander

Bereiding

  • Kook de rijst en giet af
  • Pel ondertussen de ui en snipper fijn.
  • Stoof de ui in de olie met de kruiden en curry poeder .
  • Hak de pinda’s grof en rooster de kokos licht in een antiaanbak pan .
  • Roer de rijst bij de ui en meng er de pinda’s, de bieslook en de kokos bij.
  • Werk af met de koriander .


Tip
Dit kan je als hoofdgerecht aanvullen met een spiegelei.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!