Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Nasi goreng basis recept

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Original
  • 2 uien
  • 600 g kipfilet
  • 1 limoen
  • 2 eieren
  • 3 jonge uitjes
  • ketjap ( zoete sojasaus)
  • nasi goreng kruiden
  • olie

Bereiding

  • Kook de rijst beetgaar zoals aangegeven op de verpakking en giet af .
  • Pel de uien en snipper de ene fijn en snijd de andere in ringen.
  • Stoof de gesnipperde ui in de olie met de kruiden en roerbak er de rijst bij.
  • Bak in een pan apart de in stukken gesneden kip met de uienringen en kruid met de ketjap en limoensap .
  • Bak dunne omeletjes van de eieren en snijd ze in reepjes.
  • Snipper de jonge uitjes in schuine stukjes .
  • Meng de rijst met de kip en werk af met de uitjes en de omeletjes


Tip
Er zijn nog veel verschillende andere garnituren mogelijk : blokjes ham, garnalen, gehakte noten…

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!