Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Kruidige Thaise salade met runderreepjes

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Quinoa
  • 500 g entrecôte
  • 8 radijsjes in fijne reepjes gesneden
  • 20 kerstomaatjes gehalveerd
  • 1 bosje munt fijngehakt
  • 1⁄2 bosje koriander grofgehakt
  • 1⁄2 bosje lente-uitjes grofgehakt
  • 1⁄2 komkommer
  • Romeinse salade of frisée
  • 2 tl gezouten pindanootjes fijngehakt
  • 1 teentje look fijngehakt
  • 1 Spaanse peper fijngehakt
  • 2 tl rietsuiker
  • 2 tl vissaus
  • 2 limoenen (sap)
  • Olijfolie
  • fleur de sel
  • zwarte peper

Bereiding

  • Wrijf de steak in met olijfolie en kruid met fleur de sel en zwarte peper.
  • Laat een grillpan goed heet worden tot ze rookt.
  • Gril de steak tot de gewenste gaarheid.
  • Laat rusten en snijd in plakjes.
  • Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking.
  • Doe alle ingrediënten van de salade in een grote kom.
  • Klop de vinaigrette en meng onder de salade.
  • Serveer meteen met de quinoa.

Producten uit dit recept

Nutri-Score
Thai
Bereidingstijd: 10'

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!