Kruidige Thaise salade met runderreepjes
3
Ingrediënten
- 300 g Bosto Quinoa
- 400 à 500 g entrecôte
- 8 radijsjes
- 20 in fijne reepjes gesneden
- 1 bosje kerstomaatjes
- 1⁄2 bosje gehalveerd
- 1⁄2 bosje munt
- 1⁄2 grofgehakt
- koriander
- 2 el grofgehakt
- 1 teentje lente-uitjes
- 1 fijngehakt
- 1 tl komkommer
- 2 à 3 el ontpit
- sap van 2 in plakjes
- Romeinse salade of frisée
- gezouten pindanootjes
- grofgehakt
- look
- fijngehakt
- Spaanse peper
- fijngehakt
- rietsuiker
- vissaus
- limoenen
- Olijfolie
- fleur de sel
- zwarte peper
Bereiding
- Wrijf de steak in met olijfolie en kruid met fleur de sel en zwarte peper.
- Laat een grillpan goed heet worden tot ze rookt.
- Gril de steak tot de gewenste gaarheid.
- Laat rusten en snijd in plakjes.
- Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking.
- Doe alle ingrediënten van de salade in een grote kom.
- Klop de vinaigrette en meng onder de salade.
- Serveer meteen met de quinoa.