Kruidige Thaise salade met runderreepjes
3
Ingrediënten
- 300 g Bosto Quinoa
- 500 g entrecôte
- 8 radijsjes in fijne reepjes gesneden
- 20 kerstomaatjes gehalveerd
- 1 bosje munt fijngehakt
- 1⁄2 bosje koriander grofgehakt
- 1⁄2 bosje lente-uitjes grofgehakt
- 1⁄2 komkommer
- Romeinse salade of frisée
- 2 tl gezouten pindanootjes fijngehakt
- 1 teentje look fijngehakt
- 1 Spaanse peper fijngehakt
- 2 tl rietsuiker
- 2 tl vissaus
- 2 limoenen (sap)
- Olijfolie
- fleur de sel
- zwarte peper
Bereiding
- Wrijf de steak in met olijfolie en kruid met fleur de sel en zwarte peper.
- Laat een grillpan goed heet worden tot ze rookt.
- Gril de steak tot de gewenste gaarheid.
- Laat rusten en snijd in plakjes.
- Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking.
- Doe alle ingrediënten van de salade in een grote kom.
- Klop de vinaigrette en meng onder de salade.
- Serveer meteen met de quinoa.