Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Kruidige Thaise salade met runderreepjes

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Quinoa
  • 400 à 500 g entrecôte
  • 8 radijsjes
  • 20 in fijne reepjes gesneden
  • 1 bosje kerstomaatjes
  • 1⁄2 bosje gehalveerd
  • 1⁄2 bosje munt
  • 1⁄2 grofgehakt
  • koriander
  • 2 el grofgehakt
  • 1 teentje lente-uitjes
  • 1 fijngehakt
  • 1 tl komkommer
  • 2 à 3 el ontpit
  • sap van 2 in plakjes
  • Romeinse salade of frisée
  • gezouten pindanootjes
  • grofgehakt
  • look
  • fijngehakt
  • Spaanse peper
  • fijngehakt
  • rietsuiker
  • vissaus
  • limoenen
  • Olijfolie
  • fleur de sel
  • zwarte peper

Bereiding

  • Wrijf de steak in met olijfolie en kruid met fleur de sel en zwarte peper.
  • Laat een grillpan goed heet worden tot ze rookt.
  • Gril de steak tot de gewenste gaarheid.
  • Laat rusten en snijd in plakjes.
  • Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking.
  • Doe alle ingrediënten van de salade in een grote kom.
  • Klop de vinaigrette en meng onder de salade.
  • Serveer meteen met de quinoa.

Producten uit dit recept

Thai
Bereidingstijd: 10'
Bio Thai
Bereidingstijd: 10'

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.