Skip to content
Filter icon Filter

Italiaanse quinoasalade met groene asperges

Timer 20-30 min
Persons 2

Ingrediënten

  • 1-2 zakjes Bosto Quinoa 3 kleuren
  • 340 gram water
  • 20 mini-asperges
  • 100 gram diepvrieserwten
  • 8 kerstomaatjes
  • in vieren
  • 1 handje waterkers
  • 1/2 bussel basilicum
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • 2 el balsamico
  • 2 el water
  • 1 tl ahornsiroop
  • 100 ml koolzaadolie

Bereiding

  • Kook de Quinoa 3 kleuren volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de mini-asperges en de erwtjes gaar in circa 3 minuten.
  • Maak nu de Italiaanse dressing. Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een gladde saus.
  • Schep de quinoa in een diep bord. Leg er de groenten bovenop. Besprenkel met de Italiaanse dressing en dien op. Smakelijk!

Producten uit dit recept

Bio Quinoa

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.