Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Italiaanse quinoasalade met groene asperges

Timer 20-30 min
Persons 2

Ingrediënten

  • 1-2 zakjes Bosto Quinoa 3 kleuren
  • 340 gram water
  • 20 mini-asperges
  • 100 gram diepvrieserwten
  • 8 kerstomaatjes
  • in vieren
  • 1 handje waterkers
  • 1/2 bussel basilicum
  • 5 zongedroogde tomaatjes
  • 2 el balsamico
  • 2 el water
  • 1 tl ahornsiroop
  • 100 ml koolzaadolie

Bereiding

  • Kook de Quinoa 3 kleuren volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de mini-asperges en de erwtjes gaar in circa 3 minuten.
  • Maak nu de Italiaanse dressing. Doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot een gladde saus.
  • Schep de quinoa in een diep bord. Leg er de groenten bovenop. Besprenkel met de Italiaanse dressing en dien op. Smakelijk!

Producten uit dit recept

Bio Quinoa
Bereidingstijd: 10'

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.