Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Indische Rijstpudding met honing, rozijnen, abrikozen en pistaches

Ingrediënten

  • 250 gr Bosto Rice Flakes
  • 5 dl kokosmelk
  • 2
  • 5 dl volle melk
  • 1 peul kardemom
  • 3 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 2 eetlepels gedroogde abrikozen
  • 1 eetlepel rozenwater
  • 50 g geschaafde amandelen
  • 30 g pistachenoten

Bereiding

  • Kook de rijstvlokken gaar in de kokosmelk , de melk , de geplette kardemom peul en de suiker gedurende 6 minuten.
  • Doe er de rozijnen bij en de in stukken gesneden abrikozen en het rozenwater en laat afkoelen
  • Versier met de geschaafde amandelen en de grof gehakte pistachenoten


Tip
Rol ook eens van de afgekoelde pudding beetklare bolletjes van en haal ze door geraspte kokos . Zo bekom je een zoete versnapering .

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!