Indische Rijstpudding met honing, rozijnen, abrikozen en pistaches

Ingrediënten
- 250 gr Bosto Rice Flakes
- 5 dl kokosmelk
- 2
- 5 dl volle melk
- 1 peul kardemom
- 3 eetlepels suiker
- 2 eetlepels rozijnen
- 2 eetlepels gedroogde abrikozen
- 1 eetlepel rozenwater
- 50 g geschaafde amandelen
- 30 g pistachenoten
Bereiding
- Kook de rijstvlokken gaar in de kokosmelk , de melk , de geplette kardemom peul en de suiker gedurende 6 minuten.
- Doe er de rozijnen bij en de in stukken gesneden abrikozen en het rozenwater en laat afkoelen
- Versier met de geschaafde amandelen en de grof gehakte pistachenoten
Tip
Rol ook eens van de afgekoelde pudding beetklare bolletjes van en haal ze door geraspte kokos . Zo bekom je een zoete versnapering .