Ham ’n cheese met rijst en kerstomaten

Ingrediënten
- 1 builtje Bosto Snelkookrijst
- 1 bakje gehalveerde kerstomaten
- 1 klein gesnipperd uitje of sjalotje
- 100 g hamreepjes
- 50 g belegen kaas in reepjes gesneden
- 3-4 el tomatenketchup
- olie om in te bakken
Bereiding
- Kook het builtje Bosto rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit in een kleine pan een scheutje olie en fruit de ui goudbruin in 3 min.
- Voeg de tomaten en de hamreepjes toe en roerbak 2 min.
- Roer er 3-4 lepels tomatenketchup en 2 lepels kookwater van de rijst door en verwarm het geheel tot het gaat pruttelen.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Schep het tomaatmengsel met de kaasreepjes door de rijst en serveer meteen.
Tip
Hou je van pittig? Voeg een paar druppels tabasco toe.