Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gevulde ui met garnalen

Ingrediënten

  • 150 g Bosto Snelkookrijst
  • 4 uien
  • 250 g gepelde garnalen
  • 2 eetlepels boter
  • 2 eetlepels bloem
  • 2 dl melk
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • nootmuskaat
  • peper

Bereiding

  • Kook de rijst.
  • Pel de uien en snijd ze in 2. Stoom ze 18 minuten in een bodempje water en laat lichtjes afkoelen.
  • Haal het middelste uit de uien en hak grof.
  • Smelt ondertussen de boter met de bloem en roer er ,op een zacht vuur, de melk bij tot je een gladde saus bekomt.
  • Kruid met peper en nootmuskaat en bieslook.
  • Meng met de rijst, de grof gehakte uien en de garnalen en vul er de uien mee.
  • Strooi er de kaas over en schuif nog enkele minuten onder de grill om licht te kleuren.


Tip:
Een beetje citroensap in de saus zal het geheel verfrissen.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.