Gevulde ui met garnalen
Ingrediënten
- 150 g Bosto Snelkookrijst
- 4 uien
- 250 g gepelde garnalen
- 2 eetlepels boter
- 2 eetlepels bloem
- 2 dl melk
- 2 eetlepels gehakte bieslook
- 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
- nootmuskaat
- peper
Bereiding
- Kook de rijst.
- Pel de uien en snijd ze in 2. Stoom ze 18 minuten in een bodempje water en laat lichtjes afkoelen.
- Haal het middelste uit de uien en hak grof.
- Smelt ondertussen de boter met de bloem en roer er ,op een zacht vuur, de melk bij tot je een gladde saus bekomt.
- Kruid met peper en nootmuskaat en bieslook.
- Meng met de rijst, de grof gehakte uien en de garnalen en vul er de uien mee.
- Strooi er de kaas over en schuif nog enkele minuten onder de grill om licht te kleuren.
Tip:
Een beetje citroensap in de saus zal het geheel verfrissen.