Gevulde inktvis
Ingrediënten
- 250 g Bosto Snelkookrijst
- 2 uien
- 3 eetlepels olie
- 400 g gereinigde inktvis
- 200 g zongedroogde tomaten
- 3 dl groentebouillon
- verse salie
Bereiding
- Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
- Pel en snipper de uien en stoof ze in de olie.
- Snipper de salie maar houd enkele blaadjes voor de versiering .
- Hak de helft van de tomaatjes fijn
- Roer de salie en de gehakte tomaatjes bij de uien en meng met de rijst.
- Vul de inktvissen met de rijst en schik ze in een ovenschotel.
- Giet er de bouillon bij en werk af met de blaadjes salie en de rest van de tomaatjes .
- Dek af en laat 12 minuten in de op 180° voorverwarmde oven garen
- Haal het deksel eraf en laat nog 3 minuten verder garen.
- Dien goed heet op
Tip:
Gereinigde inktvis is heel het jaar door in het vriesvak van de supermarkt te vinden .