Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gevulde inktvis

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 2 uien
  • 3 eetlepels olie
  • 400 g gereinigde inktvis
  • 200 g zongedroogde tomaten
  • 3 dl groentebouillon
  • verse salie

Bereiding

  • Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • Pel en snipper de uien en stoof ze in de olie.
  • Snipper de salie maar houd enkele blaadjes voor de versiering .
  • Hak de helft van de tomaatjes fijn
  • Roer de salie en de gehakte tomaatjes bij de uien en meng met de rijst.
  • Vul de inktvissen met de rijst en schik ze in een ovenschotel.
  • Giet er de bouillon bij en werk af met de blaadjes salie en de rest van de tomaatjes .
  • Dek af en laat 12 minuten in de op 180° voorverwarmde oven garen
  • Haal het deksel eraf en laat nog 3 minuten verder garen.
  • Dien goed heet op


Tip:
Gereinigde inktvis is heel het jaar door in het vriesvak van de supermarkt te vinden .

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!