Gevulde champignons met citroen en limoen
Ingrediënten
- 200 g Bosto Snelkookrijst
- 1 limoen
- 1 citroen
- 1 ui
- 100 g rozijnen
- 4 eetlepels honing
- 4 grote champignons type portobello
- olie
- peper
Bereiding
- Kook de rijst beetgaar.
- Rasp de gekleurde schil van de citroen en limoen en pers ze daarna uit.
- Pel en snipper de ui en stoof in de olie met de rozijnen.
- Voeg er de vruchtensappen aan toe en kruid met de peper en de honing.
- Roer het mengsel, van het vuur, door de rijst en vul er de champignons mee.
- Schuif ze in een geoliede ovenschaal en laat afgedekt 10 minuten in de op 180° graden voorverwarmde oven garen.
- Dien koud of warm op.
Tip:
Deze gevulde paddenstoelen zijn lekker als voorgerecht en bij gebakken vis of wit vlees.