Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gevuld kalkoengebraad

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 1 blokje groentebouillon
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 600 g kalkoengebraad
  • 2 dl gevogelte bouillon
  • olijfolie
  • paprikapoeder

Bereiding

  • Warm de oven voor op 180°.
  • Kook de rijst gaar met het bouillonblokje en giet af.
  • Roerbak ondertussen de ui en de in stukjes gesneden paprika in 2 eetlepels olie.
  • Meng de rijst met de paprika blokjes en kruid met paprikapoeder.
  • Vul het gebraad met een beetje rijst en rol op. Zet vast met prikkers of keukentouw.
  • Leg in een ovenschotel , giet er wat olie over en bak in de oven gedurende ongeveer 30 minuten.
  • Dien de rest van de rijst er warm bij.


Tip:
Ook lekker met kipfilet.

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!