Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gehaktballetjes in currysaus met basmatirijst

Bosto recept - Gehaktballetjes in currysaus met basmatirijst

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Basmati
  • 1 bokaal currysaus
  • 400 g kippengehakt
  • 100 g rucola
  • 2 el olijfolie
  • Peper en zout

Bereiding

  • Kook de basmatirijst zoals vermeld op de verpakking.
  • Kruid ondertussen het kippengehakt met peper en zout en rol er balletjes van. Bak ze aan alle kanten bruin in een antikleefpan met olijfolie en voeg er wanneer ze gekleurd zijn de currysaus aan toe. Laat het geheel op een zacht vuur doorwarmen tot de balletjes gaar zijn.
  • Serveer de kippenballetjes met currysaus en de rijst. Werk af met een handje rucola.

Producten uit dit recept

Nutri-Score
Basmati
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!