Gebakken feta en tomaten met Bosto Brown + Linzen
Ingrediënten
- 200 g Bosto Brown
- 250 g Griekse feta
- 1⁄2 kilo veelkleurige tomaten
- 2 teentjes look
- 70 g zwarte Griekse kalamataolijven
- klein bosje basilicum
- enkele takjes verse oregano
- sap en rasp van 1 citroen
- olijfolie
- peper en zout
- 50 g voorgekookte linzen
Bereiding
- Bereid de rijstmix volgens de instructies op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Verkruimel de feta in een ovenschaal en snijd de tomaten in vier stukken.
- Voeg 50 g voorgekookte linzen toe.
- Plet de look met de platte kant van een keukenmes.
- Voeg alles samen met feta.
- Besprenkel rijkelijk met olijfolie, citroensap, blaadjes oregano en citroensap en -rasp. Kruid met peper en zout.
- Zet 25 minuten in de oven tot de tomaten zacht zijn. Strooi er de basilicumblaadjes over en serveer samen met de rijst.