Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Gebakken feta en tomaten met Bosto Brown + Linzen

Ingrediënten

  • 200 g Bosto Brown
  • 250 g Griekse feta
  • 1⁄2 kilo veelkleurige tomaten
  • 2 teentjes look
  • 70 g zwarte Griekse kalamataolijven
  • klein bosje basilicum
  • enkele takjes verse oregano
  • sap en rasp van 1 citroen
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 50 g voorgekookte linzen

Bereiding

  • Bereid de rijstmix volgens de instructies op de verpakking.
  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Verkruimel de feta in een ovenschaal en snijd de tomaten in vier stukken.
  • Voeg 50 g voorgekookte linzen toe.
  • Plet de look met de platte kant van een keukenmes.
  • Voeg alles samen met feta.
  • Besprenkel rijkelijk met olijfolie, citroensap, blaadjes oregano en citroensap en -rasp. Kruid met peper en zout.
  • Zet 25 minuten in de oven tot de tomaten zacht zijn. Strooi er de basilicumblaadjes over en serveer samen met de rijst.

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!