Bosto Brown Rice met linzen en heerlijke gegrilde tonijn
25min
Bosto / Recepten / Bosto Brown Rice met linzen en heerlijke gegrilde tonijn
Bosto Brown Rice met linzen en heerlijke gegrilde tonijn
Met dit Bosto product
Ingrediënten
2
personen
25min
150 g Bosto Brown Rice
2 tonijnsteaks
1 avocado
1 komkommer
1 zakje rucola
2 el sesamzaad
1 rode paprika in fijne reepjes
sap van 1 limoen
2 el sesamolie
1/3 bosje koriander
1 el olijfolie
peper en zout
50 g voorgekookte linzen
Bereiding
Bereid de Bosto Brown Rice volgens de instructies op de verpakking.
Dep de tonijnsteaks droog, kruid ze met peper en zout en bak ze aan beide kanten in wat olijfolie gedurende 1,5 tot 2 minuten. Zorg dat de binnenkant nog rosé is.
Snijd de komkommer in flinterdunne plakjes en de avocado in reepjes. Besprenkel de avocado met limoensap. Kruid met peper en zout.
Voeg 50 g voorgekookte linzen toe.
Klop de helft van het limoensap met de 2 el sesamolie tot een dressing. Kruid met peper en zout.
Rooster nu de sesamzaadjes tot ze beginnen te kleuren.
Meng de dressing onder de groenten en besprenkel met de zaadjes.
Snijd de tonijn in plakken. Serveer alles met de Bosto Brown Rice.
Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Schrijf je nu in!
En je weet alles als eerste!
Bosto Brown Rice met linzen en heerlijke gegrilde tonijn
Ingrediënten
2
personen
25min
150 g Bosto Brown Rice
2 tonijnsteaks
1 avocado
1 komkommer
1 zakje rucola
2 el sesamzaad
1 rode paprika in fijne reepjes
sap van 1 limoen
2 el sesamolie
1/3 bosje koriander
1 el olijfolie
peper en zout
50 g voorgekookte linzen
Bereiding
Bereid de Bosto Brown Rice volgens de instructies op de verpakking.
Dep de tonijnsteaks droog, kruid ze met peper en zout en bak ze aan beide kanten in wat olijfolie gedurende 1,5 tot 2 minuten. Zorg dat de binnenkant nog rosé is.
Snijd de komkommer in flinterdunne plakjes en de avocado in reepjes. Besprenkel de avocado met limoensap. Kruid met peper en zout.
Voeg 50 g voorgekookte linzen toe.
Klop de helft van het limoensap met de 2 el sesamolie tot een dressing. Kruid met peper en zout.
Rooster nu de sesamzaadjes tot ze beginnen te kleuren.
Meng de dressing onder de groenten en besprenkel met de zaadjes.
Snijd de tonijn in plakken. Serveer alles met de Bosto Brown Rice.