Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Nieuw: Bosto Groentesauzen! Waarom moet je ze proeven?

De nieuwe Bosto Sauzen: 5 redenen om ze te proberen

Rijst is een enorm veelzijdig gerecht. Je kan er ook zoveel verschillende dingen mee klaarmaken. Maar ’t kan natuurlijk ook een beetje droog zijn. En daarvoor bestaan er al tal van klassieke sauzen. Zoals je kan lezen in een oudere blog. Maar misschien hebben jij en je partner of je kinderen wel eens zin in iets anders dan currysaus, zoetzure saus of… 

Daarom hebben we twee gloednieuwe, heerlijke sauzen vol groenten ontwikkeld die perfect passen bij je gerecht met rijst of granen. Je moet ze gewoon geproefd hebben. Bijvoorbeeld omwille van deze 5 redenen

Reden 1: ze zijn gezond

Je weet natuurlijk al dat we bij Bosto heel hard geloven in evenwichtige maaltijden die goed voor je zijn. Daarom hebben we er alles aan gedaan om onze nieuwe sauzen zo gezond mogelijk te maken. Opdracht geslaagd. Beide sauzen zitten vol heerlijke stukjes groenten en ze bevatten géén bewaarmiddelen

De Bosto Saus Mediterraneo en Bosto Saus Ratatouille scoren allebei een mooie Nutri-Score A! 

Reden 2: ze zijn overheerlijk

Er zijn – voorlopig – twee verrassende variëteiten beschikbaar. Bosto Saus Mediterraneo neemt je naar de gezellige terrasjes, rijke aroma’s, heerlijke kruiden en het goeie leven rond de azuurblauwe Middellandse Zee. Wat denk je bijvoorbeeld van deze Zomerse rijstschotel met lamsvlees en Mediterraneo? 

De Bosto Saus Ratatouille is dan weer onze versie van een Franse culinaire klassieker vol gestoomde groenten en pure smaken. Je waant je direct in het zuiden van Frankrijk. De saus past fantastisch bij een stukje kip, zoals in onze Ratatouille met kip en courgette.

Reden 3: ze zijn veggie-proof

Het is geen geheim dat iedereen af en toe best eens vegetarisch eet. Kwestie van onze ecologische voetafdruk wat kleiner te maken. Veel mensen gaan daar graag nog een stapje verder in en kiezen uitsluitend voor een vegetarische levensstijl. Wel, goed nieuws: ook vegetariërs kunnen zorgeloos smullen van de Bosto Sauzen. 

Loopt het water je nog niet in de mond als je het recept voor Gevulde paprika met parelcouscous en Mediterraneo saus ziet? 

Nog een wist-je-datje: de Bosto Saus Ratatouille is zelfs geschikt voor veganisten

Reden 4: ze zijn gemakkelijk klaar te maken

Soms gebeurt het wel eens dat je weinig tijd (of zin) hebt om lang in de keuken te staan. Jammer genoeg is dat vaak wel nodig als je een gezonde schotel vol gestoofde of gestoomde groenten wil maken. 

Een échte ratatouille, volgens de regels van de kunst, kost je bijvoorbeeld al gauw een paar uur tijd. En geef toe: die besteed je toch liever aan leukere activiteiten met je partner of je gezin?  

Met de Bosto Sauzen heb je al het goeie van een lekker en volwaardig bijgerecht vol groenten, en ze zijn klaar in slechts enkele minuten!

Reden 5: ze zijn super veelzijdig

Zoals je hierboven kan ontdekken, hebben we al een paar overheerlijke recepten met de Bosto-sauzen bedacht. Maar met zo’n pure smaken kan je ook je eigen verbeelding in de keuken de vrije loop laten. Met de Bosto Sauzen kan je niks verkeerd doen! 

Als je zelf een overheerlijk recept bedenkt met de sauzen, laat ’t ons dan zeker weten op onze Facebook-pagina of op Instagram! We ze zijn ongelofelijk benieuwd naar jouw smaakvolle ideeën.  

Overtuigd? 

Kan toch moeilijk anders? Een gezonde saus vol groenten die snel, lekker en veelzijdig is… Dat wordt gegarandeerd een succes bij je volgende rijstschotel!

Gerelateerde producten

bosto ratatouille groentesaus
Nutri-Score
Bosto Saus Ratatouille
bosto mediterraneo groentesaus
Nutri-Score
Bosto Saus Mediterraneo

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!