Salade met quinoa en pindasaus
Ingrediënten
- 2 zakjes Bosto quinoa
- 100 gram diepvries erwten
- 100 gram wortelen in fijne reepjes
- ¼ rode kool in fijne reepjes
- 2 stengels lente-ui
- 1 zoete puntpaprika
- 2 el pindasaus
- ½ el sojasaus
- 1 el ahorn siroop
- snuifje chili
- scheutje warm water
Bereiding
Recept van Steffi Vertriest van de Gezonde Goesting!
- Start met het koken van de Bosto quinoa. Zet opzij wanneer deze klaar is en laat afkoelen.
- Kook ondertussen de erwten gaar in een steelpannetje.
- Meng daarna alle ingrediënten voor de saus:
2 el pindasaus
½ el sojasaus
1 el ahorn siroop
snuifje chili
scheutje warm water - Snijd de puntpaprika en de lente uitjes in kleine blokjes.
- Doe nu alle groenten onder de quinoa en doe er daarna naar wens dressing over.
Smakelijk!