Skip to content
Filter icon Filter

Rizogalo, rijstpap balletjes met kaneel

Ingrediënten

  • 125 g Bosto Dessert Rice
  • 50 g bruine suiker
  • 1 eetlepel kaneelpoeder
  • 5 dl melk

Bereiding

  • Meng de suiker met het kaneelpoeder.
  • Giet de rijst met de melk in een pot met dikke bodem
  • Voeg er de gekruide suiker bij maar houd 1 eetlepel voor de afwerking over.
  • Breng aan de kook, zet dan een deksel op de pot en verminder het vuur tot een heel laag pitje.
  • Laat garen tot de melk volledig is opgeslorpt en laat afkoelen met het deksel op de pot.
  • Schep er met behulp van 2 lepels kleine porties van en schik deze op de borden.
  • Werk af met de achtergehouden suiker.


Tip
Deze bereiding is het lekkerst goed afgekoeld

Producten uit dit recept

Bio Rijstpap
Rijstpap

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.