Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Rijstsalade met kip en gorgonzola

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Wild
  • 1 blokje kippenbouillon
  • 1 eetlepel kurkuma
  • 150 g gorgonzola
  • 600 g gebakken kipfilet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • currypoeder

Bereiding

  • Kook de rijst met het bouillonblokje en de kurkuma gaar . Giet af en laat afkoelen in een ruime kom.
  • Snij de kaas en de kip in blokjes .
  • Kruid de olie met de curry.
  • Roer de olie door de rijst en meng voorzichtig met de kip en de kaas.


Tip
Je kan de rijst ook koken met currypoeder om een meer uitgesproken curry smaak te bekomen.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!