Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Rijstkoekjes met krab

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Thai
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels bloem
  • 100 g krabvlees
  • 4 jonge ui
  • tabasco
  • olie

Bereiding

  • Kook de rijst beetgaar en giet af.
  • Klop de eieren goed los en snipper de jonge uien zeer fijn.
  • Verdeel het krabvlees in kleine flinters.
  • Meng het met de bloem de rijst, de eieren en de jonge ui en kruid met tabasco.
  • Schep met behulp van een lepel de bereiding in de warme pan met de olie en druk een beetje plat.
  • Bak zo 4 à 5 rijstkoekjes samen in de pan en laat ze aan iedere kant ongeveer 4 minuten garen.


Tip
Je kan ook in stukjes gesneden surimi gebruiken.
Als bijgerecht of als voorgerecht met gerookte zalm en dille .

Zin in inspiratie en korting?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Meer nog, je hoeft je nooit nog af te vragen welk rijstgerecht er op het menu komt. Handig, toch? Bovendien trakteren we je regelmatig op korting! Schrijf je nu in!