Orzo salade met geitenkaas, zoete aardappel en pancetta
30 min
4
Ingrediënten
- 200 g Bosto Orzo
- 150 g geitenkaas
- 2 zoete aardappels
- 1 el ras el hanout
- 100 g jonge spinazie
- 100 g pancetta
- 3 el olijfolie
- Peper
- Fleur de sel
- Extra: bakpapier
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 120°C.
- Schik de pancetta op een met bakpapier bedekte ovenplaat en laat deze in 12 tot 15 minuten krokant bakken in de oven.
- Kook ondertussen de orzo zoals aangegeven op de verpakking.
- Spoel de jonge spinazie in koud water en laat hem uitlekken.
- Spoel de zoete aardappel en snijd ze in blokjes van 2 cm x 2 cm. Bak ze in een antikleefpan met wat olijfolie en kruid met de ras el hanout.
- Meng de zoete aardappel en de jonge spinazie onder de orzo in een grote schaal. Verdeel er schepjes zachte geitenkaas over en kruid af met peper en fleur de sel. Verdeel daar de krokante pancetta over.