Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bosto chips met verse ricotta-pestodip

Ingrediënten

  • Bosto chips (verkrijgbaar in de smaken pizza, paprika, sweet chili & mediteranean)
  • 100g ricotta
  • 2 el hazelnoten
  • 25g verse basilicum
  • 20g verse munt
  • 1 teen look
  • 150ml olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  • Doe alles behalve de ricotta in een blender. Vergeet de look niet te pellen. Mix fijn. Meng er de ricotta onder. Kruid goed af met peper. Serveer je verse dip in een kommetje en leg er de Bosto chips bij.
  • Tip: Restje dip over? Verwerk ze in een pasta of smeer ze op een boterham.


Een recept voor Bosto door bloggers Vaderklap.

Gelijkaardige recepten

Producten uit dit recept

Chips paprika
Chips pizza

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!