Lekker én duurzaam
"Er komen énorm veel stappen kijken bij rijstteelt en -verwerking. En er zijn énorm veel mensen bij betrokken. Het is onze missie als merk om elke stap in het proces zo duurzaam mogelijk te maken.
We helpen de boeren om hun teelt duurzamer te maken met allerlei initiatieven die het gebruik van water, pesticiden en meststoffen minimaliseert. We zetten in op duurzamer transport via water en weg. We proberen voor alle medewerkers, intern én extern, een duurzame werkomgeving te creëren met voldoende flexibiliteit en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. We zetten in op 100% recycleerbare verpakkingen en zoeken naar mogelijkheden om deze te reduceren.
En ten slotte willen we ook de consumenten meenemen in ons verhaal. We willen ze helder en eerlijk informeren over elke stap die we zetten. Maar ook naar hen luisteren over wat zij belangrijk vinden.
Bosto duurzaam maken is een continu verbeterproces. En we moeten altijd ambitie tonen om daar nog verder in te gaan."
Kristof Pittery – CEO Boost Nutrition
