Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

5 redenen om sushi te eten

Sushi: dat het lekker is, staat vast. Maar er is meer! Ontdek hier 5 redenen waarom je vandaag nog sushi wilt eten. Jaaaa, laat maar komen!

Bosto_blog_Mindful eten

1. Sushi is licht verteerbaar

Zin in lekker eten, maar niet in een overvolle maag? Dan is sushi perfect. Rijst verteert namelijk goed. Zo heb je geen opgeblazen gevoel na de maaltijd. Win-win!

2. Zelf sushi maken lukt altijd

Zin om thuis te kokkerellen? Dan is sushi jouw succesrecept! Je moet er niets voor bakken of koken (aanbranden is dus al geen issue) en je vindt handige diy-sushikits in de supermarkt. Je hoeft dus eigenlijk enkel nog de ingrediënten te voorzien. Tip: de kleverige Risottorijst van Bosto is perfect voor sushi.

3. Sushi maakt je slimmer

Sushi alleen lekker? Nee hoor, ook reuzegezond! Het zit vol Omega 3 en vitamine B6. Niet zo’n fan van sushi? Geen zorgen: je vindt Omega 3 ook in noten, zaden en oliën. Vitamine B6 zit vooral in walnoten, bananen, vlees of vis.

4. Samen sushi eten is gezellig

Samen een beetje klungelen met stokjes. Of onderhandelen wie welk stukje sushi krijgt… Samen sushi eten is supergezellig! Én de perfecte manier voor quality time met je vrienden of familie!

5. Sushi bowl: sushi voor de plantrekkers

Sushi moeilijk en tijdsintensief? Dan heb je de laatste nieuwe trend in sushiland nog niet geprobeerd: de sushi bowl. Gooi wat rijst samen met je favoriete vis, besprenkel met sojasaus en een beetje norivellen: klaar!

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!