Bosto Toast Mini Pizza met Snelle Tomatensaus
Ingrediënten
- 8 Bosto (Bio of Rice) Toasts
- 500 g kerstomaatjes
- 1 teen look
- 1 sjalot
- 24 tijgerscampi (maat 16/20)
- 150 g geitenkaas
- 3 takjes oregano
- 2 takjes tijm
- 3 takjes basilicum
- Peper en zout
- Olijfolie
Bereiding
- Verwarm de oven voor op grillstand.
- Laat de scampi ontdooien in koud water en pel ze. Dep ze droog en breng op smaak met 2 el olijfolie en peper. Spoel ondertussen de tomaatjes en halveer ze.
- Pel en hak de sjalot en de look fijn. Verwarm in een pan olijfolie en stoof de sjalot en look aan. Voeg de tomaatjes toe en laat 5 minuten garen.
- Rits de kruiden van de steel. Hou enkele blaadjes apart voor de afwerking. Hak de rest van de kruiden grof en voeg ze bij tomaten. Laat nog 10 minuten verder sudderen tot je een dikke saus krijgt.
- Bak in een hete anti-kleefpan de scampi 2 minuten aan elke kant. Extra olijfolie is niet nodig.
- Leg 8 Bosto toasts open op een bakplaat en verdeel er de saus over. Schik er de scampi op en brokkel wat geitenkaas over elke toast. Zet kort onder de grill tot de kaas een beetje gesmolten is.
- Haal de toasts uit de oven en werk af met de overgebleven kruiden. Dien onmiddellijk op voor een krokante Bosto mini pizza.
TIP: Werk bij het beleggen snel zodat er niet te veel vocht in je toast kan dringen. Hou de toasts goed in de gaten als je ze in de oven zet. Het grillen gaat heel snel je wilt niet dat je toasts te fel verkleuren.