Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bosto lanceert nieuwe, gezonde tussendoortjes

Een lekker, gezond én koolhydraatarm tussendoortje een droom? Niet meer. Maak kennis met Bosto chips!

Bosto- blog chips met olijven


Ontdek de nieuwe caloriearme snacks van Bosto

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen op zoek gaan naar gezonde tussendoortjes. We willen verrast worden door nieuwe smaken en bijzondere ingrediënten. Hoe caloriearmer, hoe beter. Maar wél met een krokante bite. Omdat Bosto veel belang hecht aan de mening van haar fans, ontwikkelden we een gloednieuw gezond tussendoortje: Bosto chips.

4 verschillende soorten chips

De Bosto chips zijn niet alleen heel lekker, ze bevatten ook tot 70% minder vet dan normale aardappelchips! Dat komt omdat ze gemaakt zijn van gepofte rijst en maïs, zonnebloemolie en kruiden. Hou je klaar voor krakend krokante chips in 4 waanzinnige smaken.

  • Paprika

   Bosto Paprika chips heeft een diepe paprikasmaak en crunchy bite. Met 70% minder vet kreeg deze klassieker een gezonde make-over. Serveer in een kommetje bij het aperitief of smul uit het vuistje.

  • Cheese

   Bosto Cheese chips is de verantwoorde verwennerij voor alle kaasliefhebbers. Een zakje is namelijk 65% minder vet dan gewone aardappelchips. Heerlijk bewust genieten dus van deze goudgele chips met intense kaassmaak.

 • Pizza

  Bosto Pizza chips is de magische mix van mediterraanse kruiden, goede olijfolie en een krokant, luchtig koekje. Omdat de chips wordt gepoft in plaats van gebakken of gefrituurd, is hij 65% minder vet dan gewone chips.

 • BBQ

  Droom lekker weg van zwoele zomeravonden met Bosto Barbecue chips. Je herkent ‘m aan zijn gerookte smaak en 70% minder vet. Ideaal voor de bewuste levensgenieter.

Opvolger van onze overheerlijke rijstwafels

De rijstwafels van Bosto krijgen er een zusje bij: Bosto chips! Dit gezonde tussendoortje is de perfecte aanvulling voor het rijstwafelgamma. Naast rijstwafels met of zonder zeezout, Provençaalse kruiden of banaan-vanille, granenwafels en tartinettes met chocolade kan je dus nu ook kiezen voor dit koolhydraatarme chipje!

Conclusie

Als gezonde avondsnack, tussendoortje met weinig calorieën of verantwoord aperitief? Met de nieuwe Bosto chips heb je 101 redenen om te smullen. Deze lekkernij is gemaakt van gepofte rijst en maïs. En omdat er geen oven of friteuse aan te pas komt, bevat Bosto chips tot 70% minder vet dan gewone aardappelchips. Kies uit paprika, cheese, pizza of barbecue en geniet zorgeloos! Je vindt de Bosto Chips vanaf nu in de meeste Carrefour Hyper en markets!

Probeer Bosto Chips nu met korting

Krijg – € 0,75 korting op je favoriete smaak!
Klik voor korting

Bosto - coupon chips, paprika, cheese, BBQ, pizza

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!