Spring naar de inhoud
Filter icon Filter
Bosto/ Over Bosto / 75 jaar Bosto

75 jaar Bosto

Je herinnert je Bosto misschien nog wel van uit je kindertijd? Dit rasecht Belgisch merk bestaat dan ook al 75 jaar! En het begon allemaal in 1920… met de broers Boost. (Herken je hun familienaam in ‘Bosto’?)

Ze lanceerden Bosto in 1947. Zo’n 21 jaar later, in 1968, brachten ze als eerste kookbuiltjes op de markt met de slogan ‘rijst koken moet helemaal niet moeilijk zijn’. Die innovatie maakte rijst plots toegankelijk voor het grote publiek. Later kwamen ook nog microgolfrijst, rijstwafels en de quinoa- en rijstmixen met oergranen van Bosto in de winkelrekken te liggen. Telkens weer een schot in de roos.

Na al die jaren zijn we nog steeds hetzelfde Belgische bedrijf dat heerlijke rijst produceert. Toch is er onderweg flink wat veranderd. Ontdek de geschiedenis van onze fabriek, de iconische Bosto toren, én onze vele campagnes doorheen de jaren in onderstaande video! 

Ook al benieuwd naar wat we nog meer in petto hebben?

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!