Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Een snelle maaltijd? Kies voor gestoomde rijst en quinoa

Er zijn verschillende manieren om rijst of quinoa klaar te maken. Koken in een kookpot of een rijstkoker, bakken in de pan en zelfs stomen in de wok. Die laatste is zonder twijfel de makkelijkste én snelste manier. Perfect als je weinig tijd hebt en toch lekker evenwichtig wilt eten. 

Rijst en quinoa koken in de wok

Wist je dat de gestoomde rijst en quinoa voor in de wok volledig vrij is van bewaarmiddelen? Bovendien zijn alle smaken vegetarisch en op de Brown Rice & Quinoa na ook allemaal glutenvrij. Dat maakt het tot een gezond tussendoortje. Of een evenwichtige aanvulling van je maaltijd. Geen vettige sauzen dus, we voegden enkel een beetje olijfolie toe voor een pure, natuurlijke smaak.  

En het beste van al? Deze lekkernij is al klaar na 90 seconden. Heb je dus een keertje geen zin om te koken? Heb je nog een restje vlees, vis of groenten in de ijskast? Of wil je snel wat eten voor je gaat sporten? Kies dan voor gestoomde rijst en quinoa voor in de wok.

Bosto - microwave 90 seconden gamma 

Welke soorten rijst kan je klaarmaken in de wok? 

Van Basmati tot Quinoa 3 kleuren: de keuze in rijst of quinoa is groot. Ontdek hier welke smaak jij eens wilt proberen.  

Basmati 

Niet voor niets een klassieker, deze Basmati rice van Bosto. Heb je nog een restje groenten over? Warm een cup Basmati op en je hebt een volwaardige maaltijd, in 90 seconden. 

Brown rice 

Brown rice van Bosto heeft alles wat jij en je maaltijd nodig hebben: massa’s smaak en heel veel vezels. Op 90 seconden klaar.  

Brown Basmati rice 

De Brown Basmati rice brengt al het goede van volkorenrijst en de heerlijke smaak van Basmati samen in handige cups.

Brown rice & Quinoa 

90 seconden, meer heb je niet nodig om deze mix van oergranen op tafel te toveren. Geniet van een evenwichtige, heerlijke maaltijd met Brown Rice & Quinoa van Bosto. 

Wild rice 

De voorgestoomde Wild Rice van Bosto is een mix van wilde en langkorrelrijst. In 90 seconden geef je elk bordje een verfijnde smaak én een culinaire look. 

Quinoa wit 

De voorgestoomde Quinoa wit van Bosto is een glutenvrije superfood vol voedzame eiwitten en vezels.

Quinoa 3 kleuren 

De voorgestoomde Quinoa 3 kleuren  van Bosto is glutenvrij en zit tegelijk vol voedzame eiwitten en vezels. De combinatie van witte, zwarte en rode quinoa ziet er bovendien prachtig uit op elk bord.

Conclusie 

Wil je snel eten, zonder in te boeten aan smaak of gezondheid? Op je werk, voor je gaat sporten of wanneer je gewoon geen zin hebt in extra afwas? Op al deze momenten is gestoomde rijst en quinoa van Bosto jouw verstandige keuze. Klaar op maar 90 seconden. Maar test het vooral zelf! 

Gerelateerde producten

Nutri-Score
Voorgestoomde bruine rijst en quinoa
Bereidingstijd: 1,5'
Nutri-Score
Voorgestoomde Basmati
Bereidingstijd: 1,5'
Nutri-Score
Voorgestoomde bruine Basmati
Bereidingstijd: 1,5'
Nutri-Score
Voorgestoomde bruine rijst
Bereidingstijd: 1,5'
Nutri-Score
Voorgestoomde Quinoa 3 kleuren
Bereidingstijd: 1,5'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!